Ferskenlikør – Fersken likør

Ferskenlikør – Fersken likør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.udstenede ferskner
7.5 dl.cognac
750 g.sukker
 
Opskrift:
Fersknerne skal helst være nogenlunde modne til denne likør. De flås og udstenes og puttes efterhånden i rene henkogningsglas. Drysses ned med sukker. Stenene knuses og kernerne tages ud og lægges ned mellem fersknerne, som overhældes med cognac. Glassene lukkes fast til med låg, gummiring og klemmer. De står nu tre uger, hvor du dagligt ryster glassene, så du ser sukkeret forsvinde i saften.

Så åbnes der for glassene, likøren sies gennem et klæde og fyldes på rene flasker som tilproppes og lakeres.

Ferskenkvaset pureres og sættes hen på henkogningsglasset til senere brug i desserter eller ved konfektlavning.





karakterer:
Opskriften er vist 18100 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu