Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ferskenlikør – Fersken likør

Ferskenlikør – Fersken likør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.udstenede ferskner
7.5 dl.cognac
750 g.sukker
 
Opskrift:
Fersknerne skal helst være nogenlunde modne til denne likør. De flås og udstenes og puttes efterhånden i rene henkogningsglas. Drysses ned med sukker. Stenene knuses og kernerne tages ud og lægges ned mellem fersknerne, som overhældes med cognac. Glassene lukkes fast til med låg, gummiring og klemmer. De står nu tre uger, hvor du dagligt ryster glassene, så du ser sukkeret forsvinde i saften.

Så åbnes der for glassene, likøren sies gennem et klæde og fyldes på rene flasker som tilproppes og lakeres.

Ferskenkvaset pureres og sættes hen på henkogningsglasset til senere brug i desserter eller ved konfektlavning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14429 gange,
og udskrevet 164 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu