Råsyltet hindbær

Råsyltet hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.Hindbær
500 g.Sukker
1 spsk.Konserveringsvæske (atamon)
 
Opskrift:
Ca. en tredjedel af bærrene knuses og røres med sukker og konserveringsvæsken, til der er dannet en lage.

Resten af frugten tilsættes, og syltetøjet stilles koldt til næste dag.

Så røres atter, til der er dannet så meget lage, at frugten er dækket, og sukkeret helt opløst.

Hæld syltetøjet i og tilbind straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13319 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu