Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råsyltet hindbær

Råsyltet hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.Hindbær
500 g.Sukker
1 spsk.Konserveringsvæske (atamon)
 
Opskrift:
Ca. en tredjedel af bærrene knuses og røres med sukker og konserveringsvæsken, til der er dannet en lage.

Resten af frugten tilsættes, og syltetøjet stilles koldt til næste dag.

Så røres atter, til der er dannet så meget lage, at frugten er dækket, og sukkeret helt opløst.

Hæld syltetøjet i og tilbind straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13003 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu