Råsyltede tyttebær

Råsyltede tyttebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Tyttebær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
1000 g.tyttebær
500 g.sukker
 
Opskrift:
En portion tyttebær røres med så meget sukker at bærrene safter. Skal stå og trække mindst en times tid inden de serveres til stegt vildt som f.eks. krondyr, rådvildt eller vildand.


karakterer:
Opskriften er vist 23947 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-10-12 12:36:18
Spørgsmål: hvorlænge kan råslyltede tyttebær holde sig i køleskabet?