Råsyltede jordbær

Råsyltede jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Råsyltede jordbær, billede 4 Råsyltede jordbær, billede 1 Råsyltede jordbær, billede 2 Råsyltede jordbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
De rensede bær knuses med hulske eller køres gennem kødmaskine.

Røres med sukker samt Atamon. Der røres grundigt og længe, så hviler det nogle timer.

Det røres igen og hældes på rene atamonskyllede glas eller krukker og lukkes eller bindes til.






karakterer:
Opskriften er vist 29560 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8492 (2021 kcal)
KJ pr. Portion 8492 (2021 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Portion 1400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 606 KJ (144 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 34.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu