Kaviarrand med Feldsalatbund

Kaviarrand med Feldsalatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Kaviar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.stenbiderrogn
3 hårdkogte æg
0.5 revet løg
3 dl.cremefraiche 9%
 evt 2 spsk mayonnaise
 salt
 peber
 tabasco
1 bundtfinthakket dild
1 citron, saften deraf
4 Husblas, blade
 feldsalat
 cherrytomater
 
Opskrift:
Læg husblas i blød.

Hak de kogte æg og bland i cremefraichen med mayonnaise og krydderier. vend kaviar i. Citronsaften blandes i husblasen og foldes forsigtigt i kaviarmassen og fyldes i en randform. stilles i køleskab 2-3 timer.

læg fintsnittet salat og feldsalat i kanten af et fad og vend randen ud, pynt med tomater citronbåde dild.





karakterer:
Opskriften er vist 16308 gange,
og udskrevet 523 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal husblasen ikke varmes op/smeltes???