Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kaviarrand med Feldsalatbund

Kaviarrand med Feldsalatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Kaviar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.stenbiderrogn
3 hårdkogte æg
0.5 revet løg
3 dl.cremefraiche 9%
 evt 2 spsk mayonaise
 salt
 peber
 tabasco
1 bundtfinthakket dild
1 citron, saften deraf
4 bladehusblas
 feldsalat
 cherrytomater
 
Opskrift:
Læg husblas i blød.

Hak de kogte æg og bland i cremefraichen med mayonaise og krydderier. vend kaviar i . Citronsaften blandes i husblasen og foldes forsigtigt i kaviarmassen og fyldes i en randform. stilles i køleskab 2-3 timer.

læg fintsnittet salat og feldsalat i kanten af et fad og vend randen ud , pynt med tomater citronbåde dild.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (30 stemmer)

Opskriften er vist 14093 gange,
og udskrevet 493 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mia  -  0000-00-00 00:00:00
Skal husblasen ikke varmes op/smeltes???