Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaviarrand med Feldsalatbund

Kaviarrand med Feldsalatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Kaviar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.stenbiderrogn
3 hårdkogte æg
0.5 revet løg
3 dl.cremefraiche 9%
 evt 2 spsk mayonaise
 salt
 peber
 tabasco
1 bundtfinthakket dild
1 citron, saften deraf
4 bladehusblas
 feldsalat
 cherrytomater
 


Opskrift:

Læg husblas i blød.

Hak de kogte æg og bland i cremefraichen med mayonaise og krydderier. vend kaviar i . Citronsaften blandes i husblasen og foldes forsigtigt i kaviarmassen og fyldes i en randform. stilles i køleskab 2-3 timer.

læg fintsnittet salat og feldsalat i kanten af et fad og vend randen ud , pynt med tomater citronbåde dild.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (30 stemmer)

Opskriften er vist 13461 gange,
og udskrevet 460 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mia  -  0000-00-00 00:00:00
Skal husblasen ikke varmes op/smeltes???