Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Laks i dild

Laks i dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Simone

Indsendt :



Ingredienser:
3-4 stykker fersk eller optøet laks
2-3 spsk.tørret dild
1-2 spsk.sennep
1 spsk.fiske boullion
1 dl.creme fraise
1.5 dl.vand
 


Opskrift:
Først laves "sovsen": Vand, dild, sennep og creme fraise varmes i en gryde. Fiske boullion'en tilføjes. Når dette er varmt, tilsættes laksestykkerne, som skæres i mindre bidder. Evt kan man tilføje et sjat hvidvin!

Tips:

Serveres med ris!
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12137 gange,
og udskrevet 221 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu