Avocado med rognmousse og kaviar

Avocado med rognmousse og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Avocado med rognmousse og kaviar, billede 4 Avocado med rognmousse og kaviar, billede 1 Avocado med rognmousse og kaviar, billede 2 Avocado med rognmousse og kaviar, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 avocado
1 skivetorskerogn
1 tsk.frisk klippet purløg
1 spsk.cremefraiche 18%
4 tsk.kaviar (stenbiderrogn)
 citronsaft
 peber
 lidt frisk dild
 
Opskrift:
Mos torskerognen og bland den med creme fraiche, purløg og peber.

Skær avocadoen over på langs og fjern stenen. Dryp avocadoen med citron.

Fyld creme fraiche i de 2 halve avocadoer.
Læg kaviar oven på creme fraiche i den ene ende af avocadohalvdelene.

Pynt med frisk dild.





karakterer:
Opskriften er vist 45024 gange,
og udskrevet 963 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
En ny måde at få avokado på, den er frisk og let, jeg tilføjede dog lidt rejer som pynt sammen med kaviar tomat og citron