Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordbærmousse på Browniebund

Jordbærmousse på Browniebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Browniebund:
85 g.valnødder
85 g.hasselnødder
100 g.chokolade
100 g.smør
2 æg
100 g.sukker
1 tsk.vanilie
0.5 tsk.bagepulver
50 g.hvedemel
 
 Jorbærmousse:
2.5 dl.piskefløde
4 blade husblas
275 g.jordbær
125 g.sukker
1 tsk.vanilie
1.25 dl.youghurt natural
 en smule jordbærsaft
 
 Pynt:
 friske jorbær
 mokkaperler
 
Opskrift:
Opvarm ovnen ved 200 Grader.

Hak nødderne groft. Smelt chokolade og smør i en gryde og tilsæt de hakket nødder.Pisk æg og sukkerskummende. Bland vanilie og mel og bagepulver. Rør det med æggemassen og vend til sidst chokoladeblandingen heri. Hæld det hele i en smurt springform og bag bunden nederst i den varme ovn. i ca. 15 min.

Jordbærmousse :
Pisk fløden . Udblød husblassen i koldt vand. Blend jordbær ,sukker og vanilie og rør youghurt i blandingen. Smelt husblassen over et vandbed i det vand, der hænger ved. Rør lidt jordbærsaft i og vend så jordbærsaucen og til slut flødeskummet i. Hæld blandingen over kagen og stil springformen i køleskab i mindst 3 timer.

Pynt med friske jordbær og mokkaperler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21846 gange,
og udskrevet 562 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mie  -  2015-12-16 19:18:30
Den hern kage har jeg prøvet 5gange til min søsters fødselsdag den er så god

Lone  -  2014-03-13 20:13:23
Fantastisk lækker kage, som fortjener at blive lavet igen og igen.

Rikke  -  2012-06-06 14:13:46
Fantatisk kage!

mona  -  2007-01-27 11:47:52
Synes det er en god og frisk dessert. Men vigtigst af alt nem at lave.

rikke  -  0000-00-00 00:00:00
jeg synte bunden var lidt tør, og lav fromagen dagen før den skal severes. Min var overhovedet ikke stivnet før dagen efter, trods 8 timers køl.