Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat

Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :


Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 4 Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 1 Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 2 Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.varmrøget stenbider
300 g.kartofler
3 æg
 salt
 peber
 olie/smør til stegning
 
1 fennikel, fintsnittet
0.5 bdt.finthakket dild
1.5 dl.creme fraiche 18%
 salt
 peber
0.5 citron til pynt
 Evt. lidt stenbiderrogn til pynt
 


Opskrift:

Kartoflerne koges møre. Sigtes og afdryppes for væde. Blendes sammen med de tre æg og krydres med salt og peber.

Kartoffelmassen hældes i små portioner på pande eller i blinis-pande og steges gyldne på begge sider.

Fennikel, dild, creme fraiche, salt og peber røres sammen.

Stenbideren deles i fileter og lunes let i alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25656 gange,
og udskrevet 281 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu