Jordbærsoufflè

Jordbærsoufflè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kold dessertsouffle

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.jordbær mosede eller blendet
4 æggeblommer
4 stiftpiskede hvider
6 spsk.sukker
1 appelsin reven skal heraf
8 Husblas, blade udblødt og smeltet
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Brug en skål med høje kanter. Bind et stykke pergamentpapir dobbelt rundt om formen så der dannes en 5 cm høj kant.

Bærrene moses eller blendes. Pisk æggeblommer med sukker og reven appelsinskal. Tilsæt husblas. Bland bærrene i og når blandingen begynder at stivne flødeskummet og hviderne.

Hæld det op i skålen så det står ca. 3-4 cm op over skålens kant

Stilles i køleskab i mindst 1 time.

Tag papiret af kanten og pynt desserten med flødeskumstoppe og hele små jordbær.


karakterer:
Opskriften er vist 12661 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu