Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jordbærsoufflè

Jordbærsoufflè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kold dessertsouffle

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.jordbær mosede eller blendet
4 æggeblommer
4 stiftpiskede hvider
6 spsk.sukker
1 appelsin reven skal heraf
8 blade husblas udblødt og smeltet
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:
Brug en skål med høje kanter.Bind et stykke pergamentpapir dobbelt rundt om formen så der dannes en 5 cm høj kant. Bærrene moses eller blendes.Pisk æggeblommer med sukker og reven appelsinskal.Tilsæt husblas.Bland bærrene i og når blandingen begynder at stivne flødeskummet og hviderne. Hæld det op i skålen så det står ca 3-4 cm op over skålens kant Stilles i køleskab i mindst 1 time.

Tag papiret af kanten og pynt desserten med flødeskumstoppe og hele små jordbær
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11443 gange,
og udskrevet 171 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu