vandmelon (gerne en af dem uden kærner)300 g. vandmelon (gerne en af dem uden kærner)
4-8
spsk.
Cointreau4-8 spsk. Cointreau
Råcréme: Råcréme:
4
æggeblommer eller 2 dl. past æggeblommer4 æggeblommer eller 2 dl. past æggeblommer
50
g.
sukker50 g. sukker
0.5
vanillestang0.5 vanillestang
2.5
dl.
piskefløde 2.5 dl. piskefløde
Opskrift:
Denne opskrift kom nærmest i hus ved en tilfældighed. Uventede gæster og ikke det store udvalg i (køle)skabene.
De rensede jordbær kvartes og vandmelonen skæres i stykker på samme størrelse.
Råcrémen: Æggeblommerne piskes med sukker & vanille til en luftig masse og den letpiskede fløde vendes i.
*) Har du kun hele æg, fjernes faren for Salmonella på flg. måde: Placér æggene i en lille gryde og kom 1 dl. vand ved. Låg på gryden og fuld drøn på blusset. Når vandet koger vildt og voldsomt, er æggene "blanchéret" og faren er drevet over.
Servér frugter og råcréme i skåle/kander hver for sig og lad selv dine gæstre tilsætte Likøren efter smag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14498 gange, og udskrevet 188 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider