Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brunsvir II

Brunsvir II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Pernille

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
3.5 dl.lunkent vand
0.5 dl.sukker
1 tsk.salt
1 æg
550 g.hvedemel
100 g.smeltet margarine
 
 Remonce:
400 g.farin
250 g.margarine
0.5 dl.piskefløde
 Koges og piskes sammen men ikke for længe
 
Opskrift:
Alm. gærdej- dog skal margarinen æltes i til sidst. Dejen skal være lidt tør inden margarinen røres i. Hæver ca. til dobbelt størrelse - slås ned i formen - hæver igen ca. 15 min. Prik blødt med fingrene i dejen og hæld remoncen på (den må ikke være for varm). Lad den stå i 5 min. inden den sættes i ovnen. Bages ved 200 grader i ca. 12-15 min.

Tips:

Man kan også bruge opskriften til at lave hvide boller, undlad blot remoncen!!!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (122 stemmer)

Opskriften er vist 18307 gange,
og udskrevet 629 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sine  -  2007-08-15 20:40:05
Det er jo ikke brunsvir

Ellen  -  2007-03-15 14:37:49
Kan kagen godt være i en bradepande

løven  -  2006-12-06 18:24:51
hvor mange rækker denne opskrift til, hvis det er en kagemand ?

marianne  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god kage og lækker dej som man kan forme med. jeg bruger den til kagemand.