Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Toscana forret

Toscana forret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Højtid: Pinse

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
6 skiverCascaval ca. 4mm
6 skiverTyroler Speck
2 spsk.Rosmarin
1 spsk.Balsamico eddike
 


Opskrift:

De 6 skiver Cascaval lægges på bagepapir og ovnen forvarmes til 190 c. Cascaval osten pensles med Balsamico eddike og rosmarinen mortes og drysses oven på. Herefter lægges Tyroler Speck i en "e" formation. Retten sættes i ovnen i ca. 1 min. og afkøles på stenplade eller køkkenbord i ca. 2 min. Serveringen foretages straks på tallerkenen med lidt frisk salat. Server en hvid Bourgogne til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 52631 gange,
og udskrevet 275 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu