Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bailey sovs (tilbehør til vanilieis)

Bailey sovs (tilbehør til vanilieis), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 liter

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Majse

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl. piskefløde
2 spsk.sukker
3 pastoriserede æg
 Bailey mængde efter egen smag
 
Opskrift:
De pastoriserede æg piskes luftig sammen med sukkeret i en skål. Fløden piskes stiv i en skål for sig og vendes i æggemassen. Bailey tilsættes i mængde efter egen smag. Serveres umiddelbart efter tilberedning.

Tips:

Det er bedst at det er mærket "Bailey" da andre mærker har tendenser til at være mere "sprittet" i smagen. *Hvis der er en rest tilbage kan det glimrende fryses til en meget lækker is dessert.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16010 gange,
og udskrevet 361 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dorthe  -  2010-09-17 18:46:57
Der skal absolut ikke hele æg i is\dessertsauce. Pastoriserede æggeblommer og Kun blommerne!

Per  -  2009-12-16 12:29:42
Det må helt klart være hele æg.

Henrik  -  2009-12-10 21:29:49
Pastoriserede æg??? Er det blommerne eller hviderne man skal bruge... Det kunne jo være rart at vide, når man er en novice i et køkken