sten bagt baguette ca. 1 cm tykke.6 skiver sten bagt baguette ca. 1 cm tykke.
1
Rødløg1 Rødløg
1
bundt
purløg1 bundt purløg
1
citron1 citron
1
tsk.
Sukker1 tsk. Sukker
100
g.
smør100 g. smør
salt salt
peber peber
Opskrift:
Stenbider rognen afdryppes i sigte og saltes svagt ca. ½ time før servering.
Brødskiverne pande steges i smør, indtil de er gyldne, hvorefter de vendes og steges færdig.
Frisk osten røres op med lidt mælk, indtil den ønskede konsistens er opnået.
Herefter tilsættes citron saft fra den ½ citron og sukker.
Rødløg og purløg fint hakkes og tilsættes.
Stenbider rogn lægges på brødet med ske og frisk ost cremen hældes oven på.
Pynt retten med en tynd skive citron.
Server en kold Riesling til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 20784 gange, og udskrevet 483 gange.
Kommentarer
mhm - 0000-00-00 00:00:00 brødskiverne kan udskiftes med smørristet rugbrød
Peer Dahl - 0000-00-00 00:00:00 Meget Lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider