Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stenbider rogn med Frisk ost creme

Stenbider rogn med Frisk ost creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Højtid: Pinse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.Frisk Stenbider rogn
250 g.Frisk ost
6 skiversten bagt baguette ca. 1 cm tykke.
1 Rødløg
1 bundtpurløg
1 citron
1 tsk.Sukker
100 g.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Stenbider rognen afdryppes i sigte og saltes svagt ca. ½ time før servering.

Brødskiverne pande steges i smør, indtil de er gyldne, hvorefter de vendes og steges færdig. Frisk osten røres op med lidt mælk, indtil den ønskede konsistens er opnået. Herefter tilsættes citron saft fra den ½ citron og sukker. Rødløg og purløg fint hakkes og tilsættes.

Stenbider rogn lægges på brødet med ske og frisk ost cremen hældes oven på. Pynt retten med en tynd skive citron.

Server en kold Riesling til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19436 gange,
og udskrevet 451 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mhm  -  0000-00-00 00:00:00
brødskiverne kan udskiftes med smørristet rugbrød


Peer Dahl  -  0000-00-00 00:00:00
Meget Lækkert