Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spinatæg

Spinatæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.frossen helbladet spinat
1 løg
1 sjatolivenolie
4 æg
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Spinaten optøes og knuges fri for vand. Løget hakkes fint og klares i lidt olivenolie på en pande. Spinaten tilsættes og varmes igennem til den overskydende vand er dampet af. Med en ske laves 4 fordybninger i spinaten og der slås et æg ud i hver. Ægget prikkes med en gaffel, drysses med salt, peber og paprika. Låg på panden og lad det stege for svag varme til æggene er stivnede.

Tips:

Serveres som tilbehør til stegt kød eller som en lille lun forret (mezeler)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7533 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu