Fiskeroulade med tang

Fiskeroulade med tang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hvilling-filét
500 g.laks
1 pladerNori tang
2 æggehvide
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hvillingkødet hakkes og køres sejt med salt og peber på en blender.
Tilsættes æggehvide -køres sejt og til sidst tilsættes fløden.
Farsen hviler ½ time.

Farsen smøres ud i et tyndt lag på bagepapir. Herpå lægges nori-tang og laksekødet i strimler.

Det hele rulles sammen til en roulade og bages v/damp i ovn eller ved 120 grader i 20 min.

Resultatet er bedst ved tilberedning dagen før brug





karakterer:
Opskriften er vist 14669 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-07 17:37:39
Det er ikke fjollet, men men kommer der ikkesnart et svar ????

  -   2009-07-10 19:29:11
Det kan godt være det er et fjollet spørgsmål, men er det røget laks eller laksefiletter eller hvad slags laks er det man skal bruge?