Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cognacbudding

Cognacbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/4 l.mælk ( fløde 13%)
50 g.sukker
6 æggeblommer (past.)
50 g.sukker
7 bladegelatine
3/4-1 dl.cognac (efter smag)
1/2 l.piskefløde
 
 


Opskrift:

Mælk, sukker og vanille koger op. Æggeblommerne røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles. Cognacen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde. Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.

Dekoreres med fløde og serveres med kirsebærsauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7933 gange,
og udskrevet 108 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu