Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudse-stroganoff

Strudse-stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.strudsekølle i strimler
50 g.bacon
1 løg
2 gulerødder
2 tomater
 smør/olie til stegning
2 fedhvidløg
2 glashvidvin
 kalvebouillon
200 g.tørrede svampe , kantareller, marksvampe
 dusk timian
 salt
 peber
 paprika
 


Tilbehør:
Serveres med gode ris og groft brød til.
Opskrift:

Skær løget i tern, flå tomaterne og skær dem i små stykker.
Svampene lægges i blød ca. 1 time .
Smør og olie varmes og bacontern steges heri. Når de krymper tilsættes strudsekødet og brunes på alle sider.
Dæmp varmen og kom løgtern og paprika i.
Tilsæt hvidvinen og lidt kalvesky.
Gulerødder skæres i skiver på skrå og tilsættes sammen med hvidløg timian salt og peber og snurrer i en ½ time.

Tilsæt svampene og steg videre ½ t.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5402 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu