Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Strudse-stroganoff

Strudse-stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.strudsekølle i strimler
50 g.bacon
1 løg
2 gulerødder
2 tomater
 smør/olie til stegning
2 fedhvidløg
2 glashvidvin
 kalvebouillon
200 g.tørrede svampe , kantareller, marksvampe
 dusk timian
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Skær løget i tern, flå tomaterne og skær dem i små stykker.
Svampene lægges i blød ca. 1 time .
Smør og olie varmes og bacontern steges heri. Når de krymper tilsættes strudsekødet og brunes på alle sider.
Dæmp varmen og kom løgtern og paprika i.
Tilsæt hvidvinen og lidt kalvesky.
Gulerødder skæres i skiver på skrå og tilsættes sammen med hvidløg timian salt og peber og snurrer i en ½ time.

Tilsæt svampene og steg videre ½ t.

Serveres med gode ris og groft brød til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5886 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu