Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolate Bread & Butter Pudding

Chokolate Bread & Butter Pudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
9 skiver(5 mm) hvidt daggammelt sandwichbrød
150 g.mørk chokolade (75% kakao)
4 1/4 dl.piskefløde
1 dl.mælk
4 spsk.mørk rom
110 g.sukker
75 g.smør
1 knsp.kanel
 evt. lidt citronskal
3 æg
 
 Form: ca. 18 x 23 x 5 cm
 
 


Opskrift:

Fjern skorperne og skær krummen ud i kvarter. Varm chokolade, fløde, rom, sukker, smør + kanel i vandbad. Rør godt rundt. Pisk æggene og hæld chokolade-mixen i, pisk grundigt.

Fyld ca. 1 cm i smurt form. Læg halvdelen af brødstykkerne taglagt, derefter chokolade, brød og slut af med chokolade. Pres brødet ned med en gaffel, så det kan suge jævnt. Dækkes til med film og lad den stå 2 timer ved stuetemperatur.

Derefter stilles den i køleskab i mindst 24 timer - og helst 48 timer.

Bages i varm ovn ved 180 grader i ca. 35 minutter. Den skal have sprød top og blød midte. Efter 10 minutters hvile serveres den med iskold cremefraiche.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7884 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu