Tyrkiske madbrød

Tyrkiske madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 æg
2 spsk.olivenolie
500 g.hvedemel
1 æg til pensling
 sesamfrø til pynt
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet og rør dernæst sukker, salt, æg og olie i væsken. Tilsæt det meste af melet og ælt dejen godt. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 20 min. Drys resten af melet på et bord og ælt dejen. Del dejen i 12 lige store stykker som formes til boller. Tryk bollerne flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 10 min. og pensl med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø. Bag brødene ved 250 grader i 10-12 min.





karakterer:
Opskriften er vist 14553 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-12 09:24:38
Til pensling af brødet: Prøv da at blande 2 spsk. græsk youghurt sammen med ægget, gerne et tykt lag, og drys så med oregano