Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkiske madbrød

Tyrkiske madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 æg
2 spsk.olivenolie
500 g.hvedemel
1 æg til pensling
 sesamfrø til pynt
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet og rør dernæst sukker, salt, æg og olie i væsken. Tilsæt det meste af melet og ælt dejen godt. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 20 min. Drys resten af melet på et bord og ælt dejen. Del dejen i 12 lige store stykker som formes til boller. Tryk bollerne flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 10 min. og pensl med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø. Bag brødene ved 250 grader i 10-12 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 13127 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birthe  -  2008-03-12 09:24:38
Til pensling af brødet: Prøv da at blande 2 spsk. græsk youghurt sammen med ægget, gerne et tykt lag, og drys så med oregano