Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tavuk corbasi

Tavuk corbasi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
0.5 kylling
2 l.vand
2 spsk.smør
0.5 tsk.tomatpure
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.paprika
150 g.tyrkiske nudler
2 spsk.salt
 


Opskrift:
Del kyllingen på langs og rens den. Kog den halve kylling i vandet i 40 minutter.

Hvis du vælger at koge hele kyllingen på en gang, skal du beregne kogetiden til mindst en time.

En kylling er kogt mør, når den 'går fra hinanden', når du tager den op af gryden.

Når kyllingen er kogt mør, tages den op af gryden, og skindes trækkes af. Gem bouillonen til senere.

Når kyllingen er afkølet, pilles kødet fra skroget og skæres i tynde strimler.

Suppen:
Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel, paprika, tomatpuré og boullion og lad det koge i ti minutter.

Tilsæt kyllingekød, nudler og salt, og lad suppen småkoge i 20 minutter.

Server suppen med brød til.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8864 gange,
og udskrevet 144 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jens  -  0000-00-00 00:00:00
ser god ud