Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Siste Balik (Grilleret pighvar)

Siste Balik (Grilleret pighvar), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
2 pighvarrer
4 tomater
1 grøn peberfrugt
 
 Marinade:
2 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg
4 laurbærblade
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
 
 Tilbehør:
1 dl.olivenolie
3-4 spsk.citronsaft
5 spsk.finthakket persille
2 løg
 
 pilav
 
Opskrift:
Gør fisken i stand, befri den for indvolde og filer den. Skær fileterne i stykker på størrelse med en tændstikæske. Rør olivenolie, citronsaft og peber sammen, tilsæt laurbærbladene og det finthakkede eller pressede hvidløgsfed. Lad fisken marinere i denne marinade 5-6 timer.

Fordel fiskestykkerne på spid skiftevis med laurbærblade som ikke skal spises, blot give en krydret røgsmag, halve tomater og stykker af peberfrugt, befriet for frøstol og kerner. Vend spiddene over trækulsgløder eller evt. el eller gasgrill , til fisken er færdig. Det varer mellem 4 og 6 minutter afhængigt af stykkernes tykkelse. Pensl af og til med marinaden under grillningen.

Rør sovsen sammen:
Hak løgene groft, bland dem med persillen, rør citronsaft og olie sammen og bland det med persille/løgblandingen.

Læg de færdige spid på tallerkner, gerne belagt med pilav og fordel citron/løgsovsen herover.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9906 gange,
og udskrevet 184 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu