Brandybudding

Brandybudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
50 g.sukker
6 æggeblommer(past.
50 g.sukker
7 bladegelatine
0.75-1 dl.brandy (efter smag)
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Mælk, sukker og vanille koger op. Æggeblommerne røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles. Brandyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde. Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.

Dekoreres med fløde og serveres med kirsebærsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 11670 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-19 14:18:12
Jeg lavede denne budding med portvin, og det smagte godt igennem. Dog syntes jeg at den blev for sød og for fed i smagen pga piskefløden.