Brandybudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, sukker og vanille koger op.
Æggeblommerne røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i.
Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.
Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles.
Brandyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde.
Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.
Dekoreres med fløde og serveres med kirsebærsauce. |
|
Opskriften er vist 11670 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-06-19 14:18:12 Jeg lavede denne budding med portvin, og det smagte godt igennem. Dog syntes jeg at den blev for sød og for fed i smagen pga piskefløden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne