Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Belgisk risbudding (Rijspap)

Belgisk risbudding (Rijspap), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Belgien

BelgienIndsendt :




Ingredienser:
2 l.sødmælk
200 g.grødris
1 brevgul buddingpulver
50 g.sukker
 evt. safran
1 knsp.salt
 brun farin
 


Opskrift:

Kog en lind grød af ris og 1,7 l mælk, en knivspids salt, og evt. safran. Rør buddingpulveret ud i den resterende mælk sammen med sukkeret (følg anvisningen på posen) og rør blandingen i den færdige, hede grød.

Hæld det over i en serveringsskål og stil det til afkøling.

Når risbuddingen er kold drysses den med brun farin og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 14042 gange,
og udskrevet 188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

svend  -  0000-00-00 00:00:00
lækkert . giver en dejligkonsistens.. mm.. lige til at tage på..