Kartofler (Flødekage)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Afbagt dej:
Vand og margarine gives et opkog. Gryden tages fra varmen. Melet kommes i på én gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem et øjeblik, til den slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene og bagepulveret røres sammen og dryppes i, mens man rører godt. Æggene kan tilsættes lige, når afbagningen er taget fra ilden - eller først, når den er helt afkølet. Hvis man begynder at røre æg i, når dejen er lunken, bliver den tynd med det samme. Dejen skal røres med så mange æg, at den er blød og smidig, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Den sættes på smurte plader i aflange kager (6 cm) og stilles i forvarmet ovn - midt i ovnen - ved 200 gr. Bagetid: ca. 30-40 min. De første 20 min. må ovndøren ikke åbnes. Derefter regulerer man evt. varmen. Når kagerne er kolde, fyldes de med creme og flødeskum Hver kage pakkes ind i tyndt udrullet marcipan og vendes i sigtet kakao. “Øjne” kan prikkes med en træpind. |
|
Opskriften er vist 11012 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2005-01-01 01:01:01 Kagerne blev perfekte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne