Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskefilet med, rejer, kaviar og ananas

Fiskefilet med, rejer, kaviar og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nia Nadine Jardeau

Indsendt :


Fiskefilet med, rejer, kaviar og ananas, billede 4 Fiskefilet med, rejer, kaviar og ananas, billede 1 Fiskefilet med, rejer, kaviar og ananas, billede 2 Fiskefilet med, rejer, kaviar og ananas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
0.5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
0.5 ds. Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 glas Stenbiderrogn rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Dressing. thousand island
   
Opskrift:
Bouillon og vin bringes i kog, skru ned for varmen fold og læg fiskefileterne i gryden. Lagen må ikke koge. Lad fisken simre under låg i 5 minutter,tag den derefter op og lad den dryppe godt af.

Anret strimlede salatblade på en tallerken, læg ananas ovenpå, så de fiskefileter og derefter rejer og stenbiderrogn.

Serveres med asparges:
Er de friske skal de have et hurtigt opkog i let saltet vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 58650 gange,
og udskrevet 1627 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2962 (705 kcal)
KJ pr. Pers. 740 (176 kcal)
Vægt ialt 1535 gram
Vægt pr. Pers. 383 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 193 KJ (45 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2012-11-09 14:37:19
Vi serverede med små flouronner, som er butterdej udstukket som smnå fisk, penslet med æg og bagt i ovnen ved 200 grader C ca. 15 minutter til de er gyldne.

Tonny  -  2007-12-30 12:42:30
Alle tider til forret Nytårsaften. Sammen med rejer tog jeg også krebsehaler. Jeg kom tomatbåde, agurk og frisk dild på som xtra pynt. Og så også lune flutes.