Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æg med fetafyld

Æg med fetafyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
4 æg
50 g.feta
1 tsk.solsikkeolie
 finthakket persille
 sennep
 paprika
8 sorte oliven
 
Opskrift:
Æggene koges hårde, afkøles, pilles og halveres på langs. Æggeblommerne tages ud og moses med feta og olie. Smages til med sennep og paprika og fyldes i de halve æggehvider. Pyntes med oliven.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11047 gange,
og udskrevet 245 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu