Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise

Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Mayonnaise

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
4-6 fedhvidløg
1 æggeblomme
0.5 tsk.sennepspulver
1 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
2.5 dl.olie
0.5 dl.vand
 hvid peber
 


Opskrift:

Pil og pres hvidløgsfeddene. Kom hvidløg, æggeblomme, sennepspulver, vineddike og salt i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen.. Rør vandet i til sidst, så saucen får den rette konsistens, og smag til med salt og hvid peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (22 stemmer)

Opskriften er vist 39771 gange,
og udskrevet 948 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-01-08 15:52:24
Mega nemt og mega lækkert. delte potionen i 2 og puttede frisk hakket persille i den ene. Fantastisk


  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig autentisk