Rabarber-appelsin-syltetøj

Rabarber-appelsin-syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.rabarber ikke alt for tykke
800 g.sukker
2 appelsiner
 geleringspulver til syltetøj
 
Opskrift:
Skær de skyllede rabarberstilke i små stykker og kom dem i en gryde med sukkeret. Skær 3-4 skiver af den ene appelsin og pres saften af resten samt af den sidste hele appelsin. Skær skallerne undtaget den hvide bitre hinde, i små stykker. Kom alt i gryden. Bring langsomt til kogepunktet og lad det koge småt i et kvarter. Bland geleringsmiddel med lidt sukker. Tag gryden fra varmen, inden det røres i. Lad det atter få et opkog. Skum syltetøjet og kom det på varme glas som lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 12219 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu