Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pizza med sprød bund

Pizza med sprød bund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
5 dl.vand
50 g.gær
2 tsk.salt
500 g.hvedmel
 
 Fyld:
 Tomatpúre
 ost
 oregano
 kød eller grøntsager efter eget ønske
 
Opskrift:
udrør gær og salt i vandet, tilsæt lidt mel af gangen ælt dejen til den er fin. dejen hæver ca. ½ - 1 time. Dejen rulles ud, så tynd den kan blive. fordeles på to bradepander. smørres med et tyndt lag tomatpúre. osten fordelses jævnt og det ønkedefyld lægges oven på. drysses til sidst med oregano. Bages ca. 12 min. eller til osten er gylden ved 300 grader

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 10721 gange,
og udskrevet 260 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria  -  2010-07-08 11:29:23
Den lyder lækker, men tror lidt at det bliver for meget gær! :D Men den skal jeg da prøve at lave :)

  -  2008-03-26 21:03:46
Alt alt for meget gær! Er det en deeppan? Mvh Kokken. Nb! Hvis bunden skal være sprød, skal der tilsættes en smule olie samt pizzamel ( tipo 00) - OG så skal pizzaen bages på en bagesten! Dét giver en sprød bund!