Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vandglasur

Vandglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.flormelis
2 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Flormelis sigtes og røres med kogende vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 48411 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-04-14 19:07:13
fin galsur

Helle  -  2012-07-22 09:47:56
Forskellen skulle efter sigende være at med kogende vand bliver glasuren hård mens med koldt vand bliver den blød..

Ruth Lorenzen  -  2012-02-02 21:30:21
Jeg lærte af min mor, når man rører glasur bruger man kogende vand, men jeg ser ikke nogen der bruger kogt vand, de tager kold vand fra hanen,hvad er forskellen