Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vandglasur

Vandglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.flormelis
2 spsk.kogende vand
 


Opskrift:

Flormelis sigtes og røres med kogende vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 45043 gange,
og udskrevet 228 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-04-14 19:07:13
fin galsur


Helle  -  2012-07-22 09:47:56
Forskellen skulle efter sigende være at med kogende vand bliver glasuren hård mens med koldt vand bliver den blød..


Ruth Lorenzen  -  2012-02-02 21:30:21
Jeg lærte af min mor, når man rører glasur bruger man kogende vand, men jeg ser ikke nogen der bruger kogt vand, de tager kold vand fra hanen,hvad er forskellen