Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nem Chokoladekage (mega god)

Nem Chokoladekage (mega god), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Malene og Anna

Indsendt :


Nem Chokoladekage (mega god), billede 4 Nem Chokoladekage (mega god), billede 1 Nem Chokoladekage (mega god), billede 2 Nem Chokoladekage (mega god), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
120 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
375 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Margarinen smeltes og afkøles. Tilsæt sukker og æg. Massen piskes godt sammen. Tilsæt kakao, det anbefales at "si" kakaoen ned i kagen, da den så bliver fordelt jævnt. Her efter tilsættes mel, mælk, bagepulver og natron. Pisk dejen grundigt.

Hæld dejen i en ca. 23x33 cm bradepande, og bag den ved 200 grader C. alm. ovn midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Pynt:
Kagen kan pyntes med glasur.

Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (528 stemmer)

Opskriften er vist 1077702 gange,
og udskrevet 16058 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 22346 (5320 kcal)
KJ pr. Pers. 1862 (443 kcal)
Vægt ialt 1775 gram
Vægt pr. Pers. 147 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1258 KJ (299 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 50.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helene  -  2019-06-16 12:51:40
Jeg har prøvet at bage den i dag. Har en varmluftsovn og gav den 30 minutter ved 200 grader, efterfulgt af 20 minutter ved 150 grader. Og den er færdigbagt uden at være blevet sort/brændt.

Sune  -  2018-02-26 20:47:09
Super lækker😀😀 og meget nem kage mums😀

  -  2018-02-08 18:51:49
Den skal have mere end 30 min på 200 g i ovn

Umm   -  2017-11-12 19:27:01
Dejlig nem at lave med min 3 årig datter så vi er glade

Kira  -  2017-06-08 13:14:04
Jeg var så dum ikke at læse kommentarerne før jeg bagte kagen. 30Min er slet slet ikke nok - jeg måtte give den 40-55 min ialt, og havde den ude på køl efter 35min, hvor den så faldt sammen. Ikke stol blindt på opskriften

Bi  -  2017-05-10 19:57:06
Mega kedelig chokoladekage.

Mia og Freya  -  2017-04-26 17:44:39
Hej brokker jer alle sammen over at jeg skal have jeg skulle have længere tid end der står i opskriften, hvor skulle have 25 minutter og var helt perfekt PS den smager super godt kan klart anbefales KH Mia og Freya❤👍🏼

kchristensen  -  2017-03-21 12:50:05
Det er en lækker kage, den smager rigtig godt. Vh. Kirsten. C.

Christine  -  2017-03-04 12:26:54
Hvad gør man ved smøren?

Thea  -  2017-02-13 01:03:09
Kan kagen stables oven på henanden

Camilla  -  2017-02-09 19:50:12
Har lige lavet kagen, og den er ikke færdig efter de 30 min. Er super skuffet

Mikkel  -  2017-02-06 09:54:51
vi har hjemkundskab og her ikke noget emne så vi laver cocoladekage

Drin  -  2016-11-19 14:17:58
Hvor lang tid tager det cirka at lave den?

en person  -  2016-10-29 22:10:58
mega god kage og lavede den om til en pewdiepie brofist kage smagte godt

Anne  -  2016-09-27 17:29:42
Jeg undlod mælken og 100g mel. Tilføjet karamel og chokoladespåner. Bagetiden v200g, varmluft. 25 min + eftervarmen i 15 min.

Johanne 14 😎🙌  -  2016-08-23 22:56:59
God og nem som forventet.. Put evt. chokolade stykker ned i dejen. Nam nam👌👍

jenny og mor  -  2016-07-29 17:27:47
Helt bestemt ikke sidste gang vi bager den, tog ca det halve af dejen og lavede små cupcakes, havde puttet en lille pose chokolade spåner i dejen og 100 gr cacao.... Super lækker.....

Farah  -  2016-06-17 14:37:40
Den ser meget lækker ud😋

Helene   -  2016-05-27 22:33:20
Den smager godt og er go nem og lave og det er rart af den ikke tager så lang tid at laveden

IF  -  2016-04-07 10:26:56
Jeg undlod ca. 100g sukker. Det kan man sagtens. Derudover erstattede jeg ca 75 g med Stevia 1-1. 👍😊

jonna  -  2016-03-29 20:55:29
Var nødt til at bage den færdigt i mikroovnen da den ikke ville bage sig færdig i midten af kagen.. Dum opskrift.

Linda  -  2016-01-08 12:53:20
Supper god mangler lidt syre

Susanne   -  2016-01-05 12:17:04
Tilsæt evt. Mørk og hvidchokolade i stykker ned i dejen. Mums :)

Amalie  -  2015-11-25 10:26:21
Jeg puttede kage i muffinforme, gav dem 15min og fik 43 meget gode muffins

Mia  -  2015-11-23 21:08:20
Den er super lækker og dejlig nem. Og børne elsker den så det er jo lige som det skal være😘🙂

Amalie  -  2015-11-18 16:18:46
Jeg puttede kage i muffinforme, gav dem 15min og fik 43 meget gode muffins

Kagekonen  -  2015-07-01 21:22:35
Den er rigtig go!! Men bradepande og tid stemmer ikke overens:) Jeg fulgte opskriften, dog tilsatte jeg 150g mørk hakket chokolade. Og bradepanden var 25x40

Øv :/  -  2015-06-22 18:53:14
Den skal MEGET mere bagetid!!!!

Birit  -  2015-06-08 15:19:20
den er super god og nem

  -  2015-05-17 18:53:23
Hvordan laver man det der hvide.ø noget

Lonni   -  2015-04-29 18:21:59
Hvordan opbevar du den, så den ikke bliver tør??

Lisa  -  2015-04-19 14:03:28
MMS den var vildt god PS jeg lavede den selv og jeg er 9 år

  -  2015-03-20 17:20:59
den er super god og vel smagne den kunne godt bruge et tivst af apelsin eller citron

Catrine  -  2015-02-13 14:04:14
Hvorfor er der * ud for natron? Kan ikke se det refererer til noget. Bagte den med begge dele i og den blev kæmpe stor på midten (ikke at det gjorde noget for den smagte dejligt og ungerne sloges om de højeste stykker)

  -  2015-02-03 23:02:41
Vores kage gider ikke blive bagt færdig i midten, det udenom er bagt. Vi skal have den med i morgen, klokken er 23:00 og vi møder 08:00. Det er en virkelig lorte kage. dog smager den godt... men alligevel..

For kort bagetid  -  2015-01-20 21:08:43
Ved ikke om det har noget med ovnen at gøre, men vores kage har et flydende hjerte efter 40 minutter i ovnen. tilføre 10 min og håber det kan gøre det

Mette  -  2014-12-09 15:33:10
God og enkel chokoladekage.... Jeg tilsatte 1tsk kanel - så bliver den lidt juleagtig :-)

  -  2014-12-06 23:15:15
Synes godt nok den var kedelig

Mathilde  -  2014-11-19 15:36:31
Den skal bages i længere tid:(

FTO  -  2014-11-12 08:19:29
Ja den er faktisk nem og mega god :)

caro  -  2014-11-10 16:16:39
det er sjovt at der står at kagen kan pyntes med glasur og der så er en opskrift på glasur (hvem ved ikke hvordan man laver glasur)

Josephine 9 år  -  2014-10-11 15:18:11
Den smager mega godt

Maja  -  2014-10-10 20:50:45
Hvornår skulle man putte margarinen i?

Nicoline F  -  2014-09-21 14:02:07
Jeg skal til at bage den nu, den ser god ud :)

Kenneth  -  2014-09-07 14:27:24
kan ikke finde ud af at bruge ovnen fordi jeg er ret så dum når det omhandler en ovn men jeg prøver at lave kagen fordi der står den er mega god

jjjj  -  2014-09-05 22:02:49
Bradepanden er alt for lille, det er derfor i ikke kan få den nok i midten. Jeg tog delten dejen op i to bradepander og det resulterede i, at de var nok efter 30min. Jeg har dog ikke smagt dem, men hvad jeg kan forstå på nogle af kommentarene smagte de ikke meget af kakao, derfor tilføjede jeg chokolade stykker.

buller   -  2014-08-17 11:51:36
jeg synes det er en lækker kage

Jean  -  2014-07-06 09:59:10
Har ændret i opskriften til to forskellige versioner... I stedet for vand så put appelsin juice i dejen. Eller vælg at lave glasuren på kaffen. Det giver mere smag til kagen :-)

Frederikke Boesen thomsen  -  2014-06-25 18:59:33
Rigtig go kage min lære skal gik ud og de nød den. PS den smagte helt vildt godt

Julie  -  2014-06-14 13:27:02
Meget meget kedelig.. Smager ikke af noget, til trods for jeg tilsatte 100 gram kakao.

  -  2014-06-09 19:46:53
Skal man lave dobbelt for at det kan være i en bradepande fra ovnen?

Wiam  -  2014-06-05 16:44:50
Bedste kage i hele verden!! Kan klart anbefales.

Mig  -  2014-05-31 16:41:10
Den er mega god og nem. Men det kunne være rart at dk er stod h or meget vand i glasuren. Men som sagt, så er den VILDT god

:)  -  2014-05-28 15:45:36
Den er super god hvis du skal bage noget super lækkert, men ret hurtigt :)

  -  2014-05-04 07:11:10
Så lækker, luftig og let at lave. Rigtig god kage.

Kathrine   -  2014-04-23 22:53:38
Sidder på et børnehjem i Kenya og skal lave noget regntids-spas med pigerne i morgen ... Mon ikke en simpel chokoladekage lige var sagen;) er spændt på resultatet under så primitive køkkenfaciliteter;)

Melisa  -  2014-04-13 15:25:58
Oh my god! Jeg er en 12 årig pige, jeg fik lavet den og pyntet med chocolade ganaché, og med haribo slik oven på. ( fordi vi ikke havde nok flormelis.) men hold da op hvor er den god!!!!

snaske  -  2014-03-25 13:22:48
shit den er slasket, selv efter 45 min i ovnen

Tina P  -  2014-03-15 07:23:21
Prøvede at lave kagen til min fødse lsda g, men den lykkedes ikke. Fulgte ellers opskriften punkt tilmprikke, men den blev tung og ingen måde lækker, Skal så lige siges, at jeg lavede en portion til 24, så måske får man kun gode resultater i mindre portioner.

Katja  -  2014-02-19 19:24:54
Øv! Nem opskrift men øv, denbrænder helt af.. Den har nu været i ovenen i en time og den er stadig helt våd indeni.. :( Havde lige glædet mig ..

Naja  -  2014-02-16 13:57:10
Kan den proppes i en rund form??

Mig !  -  2014-01-15 20:21:15
Ej men helt ærligt ! Det er da den værste opskrift jeg hidtil har lavet!

Anette  -  2014-01-11 22:34:09
Kedelig og tør kage - på trods af tilsatte nødder og chokolade samt glasur. Den skulle have 1 time i ovnen, før den var færdigbagt. Dog hæver den flot. Ikke en, jeg laver igen...

  -  2013-11-30 00:32:35
Den mest kedelige chokoladekage jeg til dato har smagt!

JakJak  -  2013-11-15 14:39:51
Min goto kage, hver gang!

narigab  -  2013-11-04 13:33:24
Jeg synes ikke kagen smagte særlig godt. Dens konsistens var rigtig god. Den har været i ovenen i ca 50 min. ved 200 grader. Derudover havde kagen ingen smag af chokolade. Der mangler et eller andet som jeg ikke ved. I midten var der et kæmpe hul hvor det indvendige ikke var helt færdigt. Ud i siden var den næsten ved at brænde af. Så det var lidt en halv-færdig kage :/ Jeg har lavet til 12 personer, har kun smagt et stykke, resten røg i skraldespanden.

Marie Waka  -  2013-10-12 19:28:29
Den var nem og let at forstå, måske skal man lave ligt mere glasur, hvis den hæver mere på midten.

Malene  -  2013-10-02 23:25:22
Lavede kagen x2 (24 pers)i en bradepande på 38,5*40 cm - 40 min ved 160 grader i varmluft. Den fungerede rigtig godt! Fordoblede kakao mængden, da den ellers ville ha manglet smag.

  -  2013-09-26 08:45:49
Super lækker kage. Lavede den x 3 til min søns klasse. Skar den i portioner da de jo er rigtig meget sukker i. Børnene elskede den med chokolade glasur og smartes knapper oven på.😊

GustavB  -  2013-09-07 18:06:38
Fremragende kage. Der er godt bid i, god konsistens.

christian   -  2013-08-27 20:21:14
Den Er PERFEKT Jeg Puttede 100 g Kakao I Det Var Godt

Per  -  2013-08-08 18:51:18
Til FOrviirett.. Du tager flormelisen og tilsætter vand lidt ad gangen og rører godt rundt indtil glasuren har en passende konsistens, til slut skal der ikke ret meget vand til at gøre den for tynd, bliver den for tynd så kan du tilsætte mere flormelis. Det også en fordel at bruge varmt vand til glasur.

FOrviirett  -  2013-08-07 18:24:31
HVORDAN LAVER MAN GLASUR?! JA, VED GODT MAN SKAL BLANDE FLORMELIS OG VAND.. MEN HVOR MEGET VAND SKAL DER I?? HVORFOR ER MIN DÅRLIG HJÆÆLP

  -  2013-07-28 15:01:19
det smagte helt perfekt hos mig men lidt mere kakao ville være bedre

Mona  -  2013-07-10 23:39:31
Brugte 2 dl mælk og to dl kærnemælk. Så bliver den luftig. Og puttede kaffe i, både i dejen samt glasur. 30-40 gram kakao

Casper  -  2013-06-11 08:34:25
Kan man bruge mini mælk isteder for sød mælk??

Tinkerbelle  -  2013-06-10 11:09:04
Rigtig fin smag og konsistens. Men istedet for den hvide glasur, så prøv chokolade frosting: et mix af flormelis, ren cacao og smør. Det rykker et par niveauer op :)

Daniel Le 12 år  -  2013-05-30 19:38:25
Hej, jeg er igang med at lave den. Men min mor siger at den ser MEGA tør ud. Hvad skal jeg gøre??

ellen  -  2013-05-28 21:15:59
holder fodbolg fødselsdag hvad siger i til noget glasur der ligner en fodbold bane

Stressa  -  2013-05-19 17:38:40
Glæder miig til at smage den, ved ikke om jeg vil lave chokolade glassur eller almindelig :D

Julieboooonke  -  2013-05-15 10:15:58
Hey alle. Hvis i står og ikke lige har noget natron, Kan i sagtens undvære! Jeg lavede den igår, og puttede Bare en halv mere bagepulver i, og min blev perfekt :)

Elena  -  2013-05-12 21:05:41
Dejlig opskrift! Jeg brugte dog smør i stedet for margarine og kærnemælk i stedet for sødmælk for at gøre den mere luftig og 'svampet' og det bliv fantastisk! Prøv det!:)

  -  2013-05-01 18:41:07
Den smager sindsygt godt og tar ikke lang tid at lave prøv at putte mere kakao i det vil nok give en lidt kraftigere smag af chokolade

Ingibjørg Hansen  -  2013-04-09 23:45:19
Har lige bagt kagen, kom revet appelsinskal af en ½ appelsin og saften af 1 appelsin, 3½ dl mælk, brugte en bradepande 38 X 26cm, bagte 40 min. 175 grader, den blev super god.

  -  2013-04-06 20:32:59
Hvor stor bliver den ?

Marie  -  2013-03-31 13:18:22
Jeg har valgt at lave muffins og minni kager (ala dem man kan købe i føtex bageren) og der passer 30 min rigtig godt.

Helena og Mille   -  2013-03-28 11:53:16
Nu har kagen snart været inde i ovnen en time, den er hård på toppen men flydende indeni! :-( øv! Men vi håber den bliver god :-)

  -  2013-03-24 22:14:41
Kagen smagte fint, men skulle nok ikke have brugt lys chokolade, for det smelter bare ind i kagen (havde håbet på lidt crunch :-D). Den er nem, men ærligt talt også lidt forudsigelig i smagen - jeg vil prøve stykker af mørk chokolade næste gang og nødder kunne også være et rigtig godt indslag. Men som sagt dejlig nem og den var ikke tør eller brændt eller noget, så kan kun anbefale min fremgangsmåde ... men glasuren glider af på grund af den høje midte, så hører gerne råd om, hvordan man undgår, at den hæver på midten undervejs! Og en bradepande af den anbefalede størrelse passer fint, når man går frem på samme måde som jeg gjorde m.h.t. bagetid. Tak for opskrift og gode råd fra jer andre!

  -  2013-03-24 15:59:19
P.S. Kom i øvrigt også letmælk i, da jeg ikke havde sødmælk. Og kagen hævede ret meget midt på og blev temmelig bulet - måske man skal prikke huller i midten af kagen undervejs, så luften kan slippe ud? Jeg ved ingenting om at bage, så er spændt på resultatet!

ansk  -  2013-03-24 15:48:55
Jeg bagte den på 200 midt i ovnen i et kvarter og flyttede den ned øverst i bunden (nederst af midten) og bagte den et kvarter mere. Da den stadig var noget flydende, skruede jeg ned på 175 og gav den ti minutter mere. Skorpen revnede undervejs i processen, men den blev på ingen måde sort. Havde i øvrigt tilføjet 65 g hakket chokolade (en plade af den nye lyse med 35 procents kakao fra Rittersport, fordi jeg lige havde den på hylden), men ellers fulgte jeg opskriften til punkt og prikke ... orv, havde i øvrigt ikke nok margarine (77 g) og erstattede derfor resten af det manglende med smør (ikke Kærgården). Nu er den fem min. fra at blive taget ud og køle ned og blive påført glasur og så skal jeg nok tilføje, hvordan den smagte!

Karo  -  2013-03-16 15:07:58
Kan man bruge skummemælk i stedet for sød mælk??? :D

Miig  -  2013-03-04 17:08:10
Virkelig god kage.. Prøv med 50/50 mælk og appelsinsaft, kan kagen nedfryses??

Christina W  -  2013-01-18 21:39:58
Smadder god kage ;-) Men jeg syntes der var rigelig dej til 2 små bradepander, og de blev stadigvæk fine høje... Et lille tip, som gør den EKSTRA god. Når kagen er kommet ud af ovnen, varm da i en gryde: 2 dl piske/mad/kaffe-fløde, 4 spsk sukker, 6 tsk kakao, 2 tsk mel. Når det koger og er blevet tykkere, tages det af og smøres ud over kagerne, drys med kokosmel eller fin revet hvid chokolade. Kom STRAKS film over kagen, selvom den er varm, og lad filmen være på til kagen, til den er kølet af, og skal serveres. Det smager hammer godt, og holder kagen lækker svampet ;-) (Jeg bruger også denne sovs som chokoladeovertræk på banankage, virkelig lækkert.)

  -  2013-01-16 12:04:43
Mega god med kakao glasur

Line og Camilla  -  2012-12-21 15:38:34
Super god kage ! Vi lavede den som en "sandwitch" Først et lag kage, så kagecreme og så kage igen. Med glasur og pynt på toppen. Den blev så skåret ud i små firkanter. Det smagte super godt og den er let og hurtig at lave. Den vil vi helt sikkert lave igen !

  -  2012-12-14 18:43:35
jeg syntes dem er alt for sværd til mig. den er mega dårlig måske er det fordi jeg ikke kan lave den. Jeg syntes der skal alt for mange ting i. anden gang jeg lavet den så tog jeg ikke alle de underlige ting i. kh DEN SURE kATRINE

Chkoladehovderne.   -  2012-11-29 19:59:59
Ja vi har ikke smagt den men vi håber den bliver god. Vi synes også der er lit glasur men vi håber at den smager god vi elsker og bage kager og nå vi så den her opskrift så skulle vi bage den . Mmmmmmmm nu har vi smagt den og den smager god men vi kan ikke smage glasur og sukker.:)

Anja <3  -  2012-11-04 12:27:42
med 3 spsk appelsin juice er den perfekt <3

  -  2012-10-25 09:01:35
prøv lige den her opskrift den er så dejligt...

*****  -  2012-10-13 14:55:29
prøv med kokos i :D ! giver sådan en knassende smag!

-  -  2012-10-13 13:42:48
Så er kagen i ovnen!

  -  2012-10-12 12:39:23
skal jeg prøve at lave den?:-D

Uhmm kage  -  2012-09-08 17:09:11
Meget god :)

Cecilie 9år  -  2012-09-07 16:26:20
Ser meget lækker ud. Men nu må jeg bare få mine forældre til det1 :) Hvad jeg sige til dem?????

Melanie  -  2012-09-02 14:26:28
Har lige lavet denne her kage. Det er første gang jeg laver den fra bunden, jeg synes selv og min mor at den er blevet rigtig god (lavet UDEN hjælp er 11 år) :-) prøv at lav den resultatet bliver godt!

kevin  -  2012-07-31 09:21:55
ser virkelig læker ud

  -  2012-07-23 10:43:15
Har bagt den og ja den er mega god!!

Kalinka  -  2012-07-21 11:31:11
Er kagen meget feddet eller smuler den?

rasmus&laura  -  2012-07-18 16:05:37
hej den er færdi nu og jeg syndes den ser rigti go ud jeg tror osse den smager rigti himelsk tak for den goe opskreft den var super let og bage rasmus

Tina  -  2012-06-26 08:53:47
Puttede nogle smil i den ene og mars i den anden inden de kom i ovnen. LÆKKERT

Tina 8700  -  2012-06-24 21:41:51
Den er rigtig lækker

Smaily  -  2012-06-11 12:59:20
Meget nem kage, som er hurtig at lave. Dog mangler den chokolade smagen! Det er en god "basis-dej", hvor man yderligere kan tilsætte sine farvorit indhold, ex: hakket hvischokolade, appelsinskal, nødder m.m.

  -  2012-06-10 15:31:38
Super lækker kage, kan klart anbefales! Dog synes jeg der er lidt meget kakao i, man kan evt. udskifte noget af kakaoen med chokoladestykker ;-)

hmmm  -  2012-06-10 11:13:11
det tog mig kun en halv time

Hanna  -  2012-06-08 22:11:35
den er virklig god jeg har lavet den flere gange

Janni  -  2012-06-04 20:45:07
Virkelig lækker kage :) Den smager bare fantastisk :)

  -  2012-06-03 22:27:08
han man bruge alm kakao pulver ??

Sabra  -  2012-06-02 21:05:07
Der jeg lavet den var den god

Frederikke  -  2012-06-02 15:02:11
Jeg har lige lavet den og synes den smagte rædselsfuldt.. beklager :) men det kommer jo også lidt an på hvileket Kakao man putter i, ik? :) Vil ikke anbefale den!

  -  2012-06-01 16:07:56
For lidt flormelis!!!!!! Og for brændt!!!!!!! Men ellers god <3 <3 <3 <3

  -  2012-05-14 13:14:26
Den er virkelig god

Den seje?!<3  -  2012-05-10 15:14:29
Woow en lækker kage, prøv den alle sammen..:-)

Mig :)  -  2012-05-07 11:23:18
Den smager godt

Bianca  -  2012-04-22 14:53:22
Ikke en kage jeg laver igen. Manglende kakao smag, efter 45mim er den stadigvæk flydende i den i. Jeg har skruet ovnen ned på 150 efterfølgende, men den bliver stadigvæk brændt og tager utroligt lang tid for at bare den færdig. Den kan ikke engang bruges i muffins forme.

Kasper 11 år  -  2012-04-18 19:50:37
Har lige lavet den. Den er mega nem at lave. Tror også at den smager godt! :-)

Nysom  -  2012-03-09 16:11:40
prøv at tilføje en tsk. stødt kanel - Lækkert :)

Anonym  -  2012-03-07 19:28:31
Hvor meget vand, skal der til at lave den glasur?

sara   -  2012-03-07 17:08:51
den var mega god

Nynne  -  2012-02-27 20:31:48
Den står i ovenen nu, hold op hvor dufter her skønt!! Og hvor var den bare super nem at lave

Kage elskeren  -  2012-02-16 19:31:29
Super god kage. Den smager ikke af så meget når den lige er blevet bagt og stadig er varm, men efter en nat i køleskabet er det en gude kage.

  -  2012-02-13 21:58:07
Antiklimaks. Kagen var luftig, og dejlig brun, men manglede totalt "chokolade/kakao" smagen.

Hawkanpoductions  -  2012-01-26 17:17:56
Super lækker kage! det kan varmt anbefales at putte 2 håndfulde havregryn i også :D - jeg manglede natron, så jeg brugte bare 4 tsk bagepulver (og den er ikke tør)

  -  2012-01-13 21:09:58
jeg ved ikke om jeg har gjort noget forkert! jeg fulgte opskriften til punkt og prikke. jeg havde endda opvarmet ovnen. men nu sidder jeg her, 40 -50 min. efter jeg har smækket den ind, og den er stadig vildt "våd" og luftig? :-D

!!  -  2012-01-11 18:23:08
Eeeej ok helt ærlig man kan ik bruge den hvis der ikk var glasur, og jeg tog den ude på det tid man skulle men da jeg tog den ud smagte den er røg?

mig  -  2012-01-08 10:25:39
den er mega god med glasur den var mega god selv uden og med gladsur i mega god jeg elsker den her chokoladekage hilsen mig hober i også kan lid den

Naja  -  2011-12-05 17:28:59
Jeg bagte den 100% efter opskriften, efter selv 40 minutter på 200 grader var det kun kanten der var bagt. Måtte tage sølvpapir på, og vente utrolig længe. Resultatet var en tør, sort kage. :(

0000  -  2011-11-08 13:37:14
Prøv at sætte temp. ned hvis i syntes at den bliver ik bagt

  -  2011-11-08 13:35:40
Til dem der syntes at kagen ik bliver bagt inden i og danner skorpe, så prøv at skrue ned for temperaturen, det hjælper

Henry  -  2011-10-21 17:02:59
Jeg har ikke smagt den endnu - Men kan ikke se at alle synes den er så lækker - Min blev sort og måtte tage den ud inde den var bagt ordentligt, Så fif er brugbare her...

joakim  -  2011-09-24 14:28:15
det er mega god kage det er anden gang jeg laver den jeg synes alle skulle smage den:)

Annika.  -  2011-09-24 13:39:42
Rigtig, rigtig lækker! :-D det er anden gang jeg laver den og den er bare go', men jeg havde ikke nok sukker, så jeg tilføjede honning, det smagte mummmmsss..

CakePower3000  -  2011-09-23 14:59:26
kan man bruge andet en natron?

Carina  -  2011-08-26 14:56:23
Den var nem at lave og hurtig, men den smager faktisk ikke af såh meget? Det syntes jeg i hjvert fald ikke :/

rigmor  -  2011-08-25 17:20:47
da vi ikke havde mælk måtte vi tage olie i. Men det var også godt for den smagte rigig GODT!

Alberte og Line  -  2011-08-15 16:47:32
Virkelig virkelig virkelig god vis man kunne give stjerner ville den få *******

luna2202  -  2011-07-18 20:09:06
har nu prøvet at lave kagen men den bliver ved med at være flydende inden i selv efter 45 min... hvad kan der lige være gået galt???

malla  -  2011-07-16 12:01:02
hej det er malla her har lavet denne kage til min storebrors konfirmation med extra lag og så mig og min veninde der hedder emilie (mille) jeg hedder anna så det var derfor vi kaldte os for malla nå men mig og min veninde pyntede den med frugter og blå glasur super fed opskrift alle elskede den<3 :-)

Lærke  -  2011-07-08 23:49:19
Fin kage, men ikke den bedste jeg har smagt.. Synes der er lidt for meget kakao i, så hvis jeg skulle lave den en anden gang, vil jeg nok kun nøjes med 55 gram ;-)

Line  -  2011-06-24 13:23:32
hvor meget mel skal der i?;)

Perfekto:)  -  2011-06-19 14:53:25
nmm.... lækker kage prøv med kakao glasur der skal bare tilsættes 1 sps. Kakaopulver i.....glædermig til at lave den igen!!!

malla  -  2011-06-12 23:25:55
viste ikke hvad vi skulle lave så vi ville lave kage kørte op til shell og købte ingredienser, er glad for at vi lavede denne kage for den smager perfekto;) prøv den med store chokolade stykker det er nam nam ps: blev lavet af børn på 10 og 11 år;) NEM

Sofie  -  2011-05-08 16:58:54
Ekstrem god kage! :D tror aldrig jeg har smagt bedre. (-:

dimo   -  2011-05-07 17:33:56
Natron og bagepulver er jo næsten det samme? Hvad med vanilliesukker?

sabrina  -  2011-04-19 12:27:35
hvad skal margarine bruges til og hvornår skal den i

Cecilie & Emma  -  2011-02-15 16:42:03
Det er en MEGA godt kage.. Bare den bedste, og rigtig nem af lave.. Mig & Emma kunne lave den hel selv!! :-)

Ann-Catrine  -  2011-02-13 16:28:49
Hvorfor blir min kage ikke bagt ordenligt? der danner sig en bagt skorpe oven på, men inden i er den slet ikke færdig.. hvad kan jeg ha' gjort galt????

juweeriya  -  2011-02-08 12:20:11
da jeg så den for første gang tænkte jeg "wow den kage må jeg bare lave ":Dden er nem og smager smadder godt :D

ea   -  2011-01-30 13:26:36
den er super god

carina  -  2011-01-23 21:52:08
hvordan er den dagen efter den er bagt?

  -  2010-12-07 14:33:14
den er bare helt ok :-)

mig:)  -  2010-11-12 17:06:09
kagen er god.. men den fik mere end en halv time. og jeg kom ogsä chokolade stykker i. hakkede chokade altsaa.

  -  2010-10-11 17:27:36
Super skøn kage, selv uden sukker for det havde jeg altså ikke! :D

Lena  -  2010-08-20 20:00:03
Den er da godt nok nem og smager fantastisk! (:

Carina&Regina  -  2010-06-21 16:05:27
Det var en af verdens bedste kager! <3 Vi puttede ikke natron i, men kagen fik alligevel en god konsistens. Knuzz Regina&Carina

Helena  -  2010-06-05 06:25:00
Det er en dejlig nem kage, lavede 2/3 af hvad der stod i opskriften, og den passer perfekt i en rund springform... Har ikke smagt endnu, men glæder mig rigtig meget... Den er helt sikkert mega god :D

Lone  -  2010-04-10 15:55:01
Jeg vil anbefale en lidt større bradepande...

Helena  -  2010-03-19 16:46:06
Kagen er fantastisk, hurtig og nem! super lækker. istedet for kakao, så prøv og smelt noget mørk chokolade istedet, 100 gange mere lækre. Fin opskift, glæder mig til at lave den igen!

?  -  2010-03-03 16:50:14
Den er rigtig god... prøv og lave den med kakao glasur namm....:):D

Natasja  -  2009-09-11 17:03:28
Jeg er ikke den stor bager, men den var super nem, smagte dejligt. så det skal klart prøves igen:D

  -  2009-09-06 16:27:01
mangler Natron , kan den laves uden ?

Malene   -  2009-03-21 18:11:24
kanon god kage .. nød den rigtig meget :)

cecilie  -  2009-03-09 14:34:13
hold da helt op, hvor smagte den kage pragtfuld, har lavet den utalllige gange..mums! thumb's up for den=)

nicoline  -  2008-08-21 14:22:02
DEN ER MEGA GOD og så er den rigtig nem! d:

Hariena  -  2008-06-17 17:48:54
Er I klar over at det tog mig 10 minutter at lave dejen? :O Den er virkelig fantastisk og den blev færdig med at bage efter 25 små minutter, jeg må sige at det er "perfekto!" Mui deliciosó! ;) Den er virkelig (nem) må man sige...!!! :D

Hannah Andersen  -  2008-06-17 15:14:28
Den er super nem, første gang jeg lavede den var den "perfekto" ;)

  -  2008-01-16 02:46:31
Den her kage er PERFEKT. Den smager super godt, selv uden glasur. Puttede dog mere kakao i, end der skulle. Og brugte en brødform. Prøv det :)

Tigermouse  -  2007-03-29 19:01:00
Ok kage, men uden glasur er den nok for kedelig. Jeg peppede den lidt op med valnødder og rosiner :)

lotte  -  0000-00-00 00:00:00
ummm den er god ingen skal gå glip af denne kage

  -  0000-00-00 00:00:00
det ved jeg ike helt du kan jo prøve!!!

  -  0000-00-00 00:00:00
kan man spise flødeskum til

Malene  -  0000-00-00 00:00:00
prøv og lav den den smager godt

Laura  -  0000-00-00 00:00:00
den er mega god