Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørk og/eller hvid glasur

Mørk og/eller hvid glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   


Opskrift:

Flormelis røres med det kogende vand lidt af gangen.

Ønskes mørk glasur tilsæt blot kakao.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (108 stemmer)

Opskriften er vist 208516 gange,
og udskrevet 721 gange.


Energi:
KJ total 1799 (428 kcal)
KJ pr. Portion 1799 (428 kcal)
Vægt ialt 121 gram
Vægt pr. Portion 121 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1486 KJ (354 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 84.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2012-08-10 21:04:25
Ikke så nemt som jeg troede, 1 spsk. vand er heller ikke nok til 100g flormelis.


Jacob  -  2012-02-25 13:24:39
maget god glasur og nemt at lave


omar  -  2011-11-22 16:12:48
kan man buge det i chokoladekage


omar  -  2011-11-22 16:09:52
den var mega god


  -  2011-06-08 08:26:38
den var super god skulle lave den til et par muffins mmmmm:P


  -  2011-03-05 15:27:58
hvor meget vand skal der koges ?


Emma  -  2011-01-17 20:01:26
Mega god glasur prøv den. havde aldrig prøvet at lave glasur på den måde før, VIRKELIG PRØV DEN..... DEN ER MMMMMMEEEEEEEGGGGGAAAAAA SØD OG DEJLIG OG GOD........PRØV DEN


Gud  -  2010-06-17 14:03:34
til "alle da elsker mads". farver kan du lave selv næsten gratis. du starter med at finde nogle grønsager, i den farve du gerne vil have glasuren skal have. så presser du farven ud af dem og hælder det i glasuren. hvis du eksempelvis vil have rød, skal du presse en rødbede. det er nemt.


anonymus  -  2010-02-24 16:50:02
smager rædsomt i kold og varmt vand


SF Lederen  -  2010-02-16 17:11:52
tak for hjælpen :)


alle da elsker mads  -  2009-12-21 12:07:31
i burte skrive hvordan man kan gøre så der kommer nogen farver eller hvor man kan købe det så vildte mange blive glade


Wik  -  2009-10-09 17:42:34
kan man bruge det på chokoladekage ?? :)


Bageren med mel i hovedet  -  2009-06-28 19:06:34
Altid rart med en kort og enkel reminder, ska ha glasuren på nogle meget for sent fastelavnsboller, ska fejre min mors fødselsdag, BAG GODT alle, hej hej God opskrift by the way


kk  -  2009-02-25 19:18:31
jeg syndes det er en rigtigt god opskrift


Chi  -  2008-06-29 14:31:21
ja! glasuren stivner ved at vandet fordamper :)


??  -  2008-06-13 13:25:45
skal man koge vandet først??


RURU  -  2007-12-26 16:17:18
det nemmeste er glasur ;)


Jesper  -  2007-10-21 18:45:08
Kakao-pulver. Ikke flydende og heller ikke chokolademælks-pulver, men kakaopulver.


Jeanette  -  2007-01-09 15:30:07
Flydende kakao eller kakaopulver ?!