Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Mørk og/eller hvid glasur

Mørk og/eller hvid glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   


Opskrift:

Flormelis røres med det kogende vand lidt af gangen.

Ønskes mørk glasur tilsæt blot kakao.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (108 stemmer)

Opskriften er vist 215287 gange,
og udskrevet 746 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2012-08-10 21:04:25
Ikke så nemt som jeg troede, 1 spsk. vand er heller ikke nok til 100g flormelis.


  -  2011-06-08 08:26:38
den var super god skulle lave den til et par muffins mmmmm:P


Wik  -  2009-10-09 17:42:34
kan man bruge det på chokoladekage ?? :)


Bageren med mel i hovedet  -  2009-06-28 19:06:34
Altid rart med en kort og enkel reminder, ska ha glasuren på nogle meget for sent fastelavnsboller, ska fejre min mors fødselsdag, BAG GODT alle, hej hej God opskrift by the way


kk  -  2009-02-25 19:18:31
jeg syndes det er en rigtigt god opskrift


Jesper  -  2007-10-21 18:45:08
Kakao-pulver. Ikke flydende og heller ikke chokolademælks-pulver, men kakaopulver.


Jeanette  -  2007-01-09 15:30:07
Flydende kakao eller kakaopulver ?!