Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Små spinatbrød 02

Små spinatbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Anne Rasmussen

Indsendt :



Ingredienser:
75 g.smør
2.5 dl.vand
50 g.gær
0.5 tsk.salt
1 æg
3 spsk.fromage blanc
550 g.hvedemel
 
 Fyld:
250 g.frisk eller frossen hel spinat
1 lille løg
1 fedhvidløg
0.5 dl.mellemlageret revet ost
0.5 tsk.salt
1 tsk.timian
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Smelt smørret, hæld det i bageskålen og tilsæt vandet. Rør gæren ud i smørblandingen. Tilsæt salt, æg,fromage blanc og det meste af melet. Ælt dejen blenk og tilsæt mel, til den bliver smidig. Sæt dejen lunt til hævning, tildækket ca ½ time.

Fyld:
Skyl spinaten, hvis den er frisk. Lad den frosne spinat tø op og dryppe fri for væde. Hak spinaten groft. Pil løget og riv det groft. pil og pres hvidløget. Bland fyldet i en skål.

Ælt dejen let igennem, og del den i 2 portioner. Rul hver portion ud med kagerullen, til den måler ca. 20x30 cm.

Del fyldet i 2 portioner. Læg en stribe fyld på halvdelen af hver dejstykke. Fold dejen over på midten, og tryk kanterne godt til.

Skær hvert spinatbrød i 10 stykker på tværs, sno dem 2 gange på midten og læg dem på plade med bagepapir. Efterhæves lunt ca. 15 min.

Sættes på midterste ovnrille i en 225 grader varm ovn. Bages 15-20 min. Afkøles på en rist og spises nylavede.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9257 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu