Råsyltede rabarber

Råsyltede rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Råsyltede rabarber, billede 4 Råsyltede rabarber, billede 1 Råsyltede rabarber, billede 2 Råsyltede rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Rabarber, renset vægt
   
  Lage:
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
135 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Rabarberne gerne tynde og røde renses og snittes fint, ca. 1 cm. stykker og lægges i f.eks. glas.

Lage:
Kog sukker og vand og hæld den varme lage over rabarberne.

Lad dem trække 1 døgn i køleskabet.


karakterer:
Opskriften er vist 20709 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2562 (610 kcal)
KJ pr. Portion 2562 (610 kcal)
Vægt ialt 535 gram
Vægt pr. Portion 535 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 478 KJ (114 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 28.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karin  -  2012-05-13 20:01:39
De bliver dejlig sprøde og er fine i salat.