Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tiramisu som den laves i Toscana

Tiramisu som den laves i Toscana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone (Italiensk creme fraice)

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : maibritt

Indsendt :


Tiramisu som den laves i Toscana, billede 4 Tiramisu som den laves i Toscana, billede 1 Tiramisu som den laves i Toscana, billede 2 Tiramisu som den laves i Toscana, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.frisk mascarpone
3 spsk.sukker
3 æggeblommer pasteuriserede
1 knsp.salt
 
1 dl.stærk kaffe
1 dl.vin santo eller anden dessertvin
 
15 savoiardi (Lady Fingers) eller 1 pk. pavesini
 
Opskrift:
Æggeblommerne piskes med sukker. Mascarponeosten (frisk) røres i ægge-sukkerblandingen. Savoiardi (Lady Fingers) eller pavesini dyppes i kaffe-vinblandingen. Først lægges et lag af æggeosteblandingen og derefter et lag savoiardi (Lady Fingers). Dette gentages. Lige inden serveringen bestrøs overfladen men et tyndt lag kakao.

Tips:

Brug en glasskål så men kan se desserten. Man kan udelade vinen, men så må der tilsættes tilsvarende væske.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tiramisu

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (53 stemmer)

Opskriften er vist 60139 gange,
og udskrevet 2061 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

maibritt  -  2010-12-16 20:43:36
til Muna, jeg bor stadig i Toscana efter 40 år og jeg er sikker på at du aldrig har smagt en tiramisu fra Mugello, men alle har naturligvis lov til at have sin mening.

muna  -  2010-11-23 15:46:51
jeg har levet i toscana i over 20 år og jeg har aldrig hørt om vin i tiramisu? distrugge tutto sapore, disgustoso.

Hanne K  -  2010-04-21 18:02:38
Naturligvis kan man droppe kaffen, men så er det bare ikke længere Tiramesu, men en kakaodessert. Erstat evt med instant.

Maibritt  -  2010-02-08 09:43:33
Hej Kathleen, du kan faktisk bruge hvad du mener passer i smagen, men du skal passe på at smagen ikke vil dominere mascarponens milde smag, mvh, Maibritt

Kathleen  -  2010-01-21 14:47:22
Jeg tænkte på, jeg kan ikke lide kaffe, kan man evt erstatte den stærke kaffe med en stærk kakao lavet at bagekakao?

Dulle  -  2007-04-14 17:03:54
Det smager så godt

Grønland  -  2006-12-12 14:34:00
Den er bare god