Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Stegte vårsild med dijonsennep og dild

Stegte vårsild med dijonsennep og dild , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter

Hovedingrediens : SildeFisk

SildOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeKilde : Fiskehuset Thisted

Indsendt :


Stegte vårsild med dijonsennep og dild
, billede 4 Stegte vårsild med dijonsennep og dild
, billede 1 Stegte vårsild med dijonsennep og dild
, billede 2 Stegte vårsild med dijonsennep og dild
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.sildefilet
1 spsk.dijonsennep
 dild
 salt
 peber
1 dl.rugmel
 olie/smør
 


Opskrift:

Sildefileterne skylles og duppes tørre. Hvis der sidder en rygfinne på silden, skal denne klippes af.

Smør fileterne på kødsiden med lidt dijonsennep, og læg et par små dildkviste på. Krydr med salt og peber, og fileterne foldes sammen på langs; så de kommer til at ligne "en hel sild" igen. Det er ikke nødvendigt at lukke med kødnål el.lign.

Vend fileterne i rugmel. Almindeligt hvedemel kan også anvendes, men rugmel giver en bedre smag.

Hvis du ikke har rugmel, kan lidt hvedemel "ristes" i ovnen ved 150 grader C. alm. ovn i et par minutter, og det giver næsten sammen resultat. Pas på at melet ikke bliver brændt.

Steg fileterne på panden i en blanding af smør og olie. Det giver det bedste resultat, da smørret giver en god smag, og olien kan tåle en højere temperatur. Sildefileterne skal steges hårdt 2-3 min. på hver side ved høj varme. Under stegningen krydres begge skindsider med både salt og peber.

Servér de stegte sild til et stykke rugbrød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15141 gange,
og udskrevet 261 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu