Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tyrkisk makaroni

Tyrkisk makaroni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Pasta - Markaroni

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
125 g.makaroni
1 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
3 dl.mælk
2 æg
100 g.reven ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Makaronierne koges møre. Smørret smeltes, og melet røres i. Mælken røres i lidt efter lidt, og sovsen koges igennem under kraftig omrøring. Æggene piskes sammen og røres i sovsen sammen med halvdelen af osten. Smages til med salt og peber. Makaronien kommes i et smurt ovnfast fad, og sovsen hældes over. Drysses med resten af osten. Bages v. 2oo grader i ca. 20 min. indtil retten er gylden.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8600 gange,
og udskrevet 164 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Eva  -  2012-05-30 09:49:11
Prøv og bland en røget medister/falukorv i, som er skåret i tern og svitset på panden.

Conny  -  2009-05-30 01:22:00
til Louise, jeg tror du kan vælge ALT fra køddisken, 1 kotelet,frekadeller, Mørbrad m.v.

Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er det meningen der skal spises til???