Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade-konditorcreme

Chokolade-konditorcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 liter

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.mørk chokolade (fx. Guanaja 70%)
5 dl.sødmælk
1 vanillestang
100 g.sukker
5 æggeblommer
50 g.maizena
1 dl.sødmælk
 


Opskrift:

Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Flæk vanillestangen på langs. Bring 5 dl. mælk samt vanille i kog i en gryde. Tag det af varmen og lad mælken trække. Tag vanillestangen op, skrab kornene af og kom den tilbage i gryden. Rør chokoladen i mælkeblandingen.

Pisk sukker og æggeblommer hvidt og luftigt. Bland 50 gram maizena og 1 dl. mælk og rør det i æggesnapsen.

Hæld chokoladeblandingen over i æggesnapsen under omrøring. Kom det hele tilbage i gryden og varm det igennem under kraftig piskning til cremen tykner. Hæld den færdige creme i en skål og stil den køligt

Denne Creme egner sig fortrinligt til dessert og kage tilberedninger, hvor man ellers ville bruge en konditorcreme uden chokolade




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 29606 gange,
og udskrevet 329 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina  -  2016-02-23 22:59:54
Det er en super god creme


Anette  -  2015-01-24 11:03:46
Rigtig god krem