Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Padde lagkage

Padde lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Trinecj

Indsendt :


Padde lagkage, billede 4 Padde lagkage, billede 1 Padde lagkage, billede 2 Padde lagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
12 TOMS Kæmpe Skildpadder En TOMS Kæmpe Skildpadde vejer ca. 28 gram.
   
3 Choko lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
3 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Opskrift:
varm fløde og chokolade sammen men det må ikke koge. lad det afkølde i koldeskab i ca 3 timer.

Pisk fløde stiv og hak skilepadder groft og kom dem i fløden.

Bananer lægges på lagkage bunden og derefter så fløden og så en lagkage bund og så fløde og så lagkage bund og så fløden og det hele.

Tips:

det har bedst af at stå til dagen efter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 41664 gange,
og udskrevet 768 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 23811 (5669 kcal)
KJ pr. Pers. 3968 (944 kcal)
Vægt ialt 1635 gram
Vægt pr. Pers. 272 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1456 KJ (346 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 37.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-01-10 01:37:40
fin lagkage, elsker skildpaddechokolader ;) tak for en god opskrift.

Per  -  2012-03-26 16:51:46
Har aldrig oplevet at fløde smeltet med chokolade ikke kunne piskes til skum, så ved ikke hvad der er gået galt for dig. Alternertivet til at smelte fløden sammen med chokolade er at smelte chokoladen over vandbad, afkøl og vend i den piskede fløde, men det skiller nemt.

Per  -  2010-06-03 15:09:37
Det er vel tiladt at bage sine egne glutenfrie lagkagebunde??

Annemarie-kbh  -  2010-05-21 18:56:31
Øv - der er mel (og dermed gluten) i købelagkagebunde. Denne opskrift hører ikke til i den her kategori.

Smilla  -  2009-09-19 13:45:06
Måtte hælde fløde med chokoladen i vasken, da det ikke kunne piskes. Laver det istedet med flødeskum uden chokolade - æv......?????

schorty  -  2008-02-12 17:22:08
Fint med brune lagkage bunde, bare man lige husker der er æg i dem man køber, kan ikke købes uden æg:-(