Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bananer på grillen

Bananer på grillen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Karen

Indsendt :


Bananer på grillen, billede 4 Bananer på grillen, billede 1 Bananer på grillen, billede 2 Bananer på grillen, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 bananer
 vanilleis
 kanelsukker eller mørk chokolade
 evt.sølvpapir
 
Opskrift:
Disse grillede bananer kan laves i 2 variationer- begge lige gode.

Med kanelsukker:
Bananerne lægges med skræl på grillen og grilles til skrællen er helt sort. Derefter skrabes fyldet ud og drysses med kanelsukker og serveres med vaniljeis.

Med chokolade:
Der skæres et snit i bananerne (som skal beholde skrællen på) på langs og chokoladen brækkes i mindre stykker, som trykkes godt ind i snittet. Bananerne pakkes ind i sølvpapir og grilles godt på alle sider, til de er helt bløde. Bananen og chokoladesovsen skrabes ud af skrællen og serveres med vaniljeis.

Tips:

Bananerne kan i kuglegrill lægges på når kødet er grillet - det gør ikke noget spjældne er lukkede, da de så bare får mindre varme over længere tid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 55326 gange,
og udskrevet 780 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-04-24 18:28:28
Brug evt. after eight chokolade, det er helt fantastisk..

  -  2010-05-04 21:08:45
flæk bananerne i 2, som så vidt muligt kan ligge vandret. Snit nu små riller i bananen, som du "åbner" lidt. held whiskey, cognac eller der omkring over, gerne fra et lille glas for ikke at spilde noget. Drik den overskydende sjat selv. Drys med puddersukker, læk på grillen. Skænk et glas vin mere til dine gæster, hent isen op i køleskabet. Drik lidt, snak lidt og gå så ombord i desserten. Enkelt og altid et hit. Også hos børn

  -  2009-06-22 10:57:36
brug pålægchokolade det kan gå lige ned i revnen når der skæres et snit i bananen spises direkte med teske. Smager også godt med farinsukker og wisky og flødeskum

den madglade..  -  0000-00-00 00:00:00
mums mums.. de er bare gode.. man kan også bruge brunfarin, wisky eller flødeskum alt efter smag.

den madglade..  -  0000-00-00 00:00:00
mums mums.. de er bare gode.. man kan også bruge brunfarin, wisky eller flødeskum alt efter smag.