Let kødsuppe

Let kødsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.vand
2 bouillonterning
1 løg
2 spsk.smør eller margarine
150 g.hvidkål
1 gulerod
0.25 selleri
200 g.hakket oksekød
2 tomater
 peber
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog og bouillonterning opløses heri.

Det tyndt udskivede løg svitses i smør og tilsættes. De rensede grønsager skæres i strimler eller findeles på den grove side af rivejernet og tilsættes efterhånden.

Det hakkede kød røres løst med en gaffel og kommes på suppen.

tomaterne dyppes i kogende vand, flås, skæres i små stykker og tilsættes. Suppen smages til og koges 10-15 min., til grønsagerne er møre.

Suppen serveres med et drys hakket persille. Giv reven ost til.

Tips:

Tilberedningstid: Ca. 45 min.





karakterer:
Opskriften er vist 9760 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu