Kold fiskeanretning

Kold fiskeanretning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
10 rødspættefileter
2 l.muslinger
1000 g.rejer (500 g rensede)
1 ds.asparges
 grøn salat
 dild
 
 Dressing:
2.5 dl.creme fraiche
2 spsk.sennep
 citronsaft
 evt.lidt fløde
 
Opskrift:
Fiskefileterne rulles sammen og fæstnes med en tandstikke og dampes møre i letsaltet vand i ca. 10 min.

De afkøles. Damp muslingerne til de åbner sig.

Kog og pil rejerne og lad aspargesen løbe af.

Læg skyllede salatblade på fadet og anret ingredienserne herpå. Pynt anretningen med dild.

Creme fraichen smages til og røres evt. med lidt fløde. Fløde tilsættes kun, hvis der bruges creme fraiche 38 %.

Tips:

Tilberedningstid: Ca. 1 time





karakterer:
Opskriften er vist 42615 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu