Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Karryæg

Karryæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
4 æg
0.5 agurk
4 spsk.mayonnaise
4 spsk.flødeskum
0.25 tsk.salt
2 tsk.karry
 peber
 paprika
 persillekviste
 tomatbåde
 
Opskrift:
Sæt æggene over i koldt vand og beregn 8 min kogetid fra det tidspunkt, hvor vandet er kommet i kog. Afkøl æggene i koldt vand. Vask agurken og lav lange riller i agurkeskrællen med en gaffel og skær den i skiver. Bland mayonnaisen med flødeskum og smag til med salt, karry og peber. Pil æggene og skær en lille bid af æggets side, så det kan stå på tallerkenen. Læg agurkeskiver, tomatbåd og persille på anretningen. Kom mayonnaisen på ægget og drys med lidt paprika.

Tips:

Tilberedningstid: ca. 20 min.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8654 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu