Lækker tunfisksalat i marinade
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Æggene pilles og hakkes. Tunfisken afdryppes og deles i mindre stykker. Radiserne renses og skæres i skiver. Salaten skylles, tørres og skæres i strimler.
Olie, citronsaft og vand røres til en marinade, der smages til med salt, peber og peberrod. Æg, tunfisk og radiser blandes forsigtigt i marinaden. Den strimlede salat lægges i asietter, og fyldet fordeles heri. Drys med hakket persille eller karse og garnér med citronbåde. der serveres brød og smør til. Tips: Tilberedningstid: Ca. 20 min |
|
Opskriften er vist 11269 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne