Tunge i gelé med peberrodsdressing

Tunge i gelé med peberrodsdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 letsaltede svinetunger
1 løg
 Lidt selleritop eller en suppevisk
20-25 fyldte oliven
1 bdt.persille
7-8 dl.hønsebouillon
10 Husblas, blade
 
 Peberrodsdressing:
5 dl.cremefraiche
 salt
 sukker
 hvid peber
3-4 spsk.reven peberrod
1 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Kog tungerne i vand med udskivet løg og selleritop, ca. 1 time. Flå skindet af tungerne og lad dem afkøle i suppen.

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Giv bouillonen et opkog, og smelt den udblødte opvredne husblas heri. Hæld lidt af bouillonen i en skyllet randform og lad det stivne, før skivede oliven lægges i og lidt mere bouillon hældes på.

Skær tungen i små terninger og kom dem i randen sammen med hakket persille. Hæld bouillonen over og sæt randen i køleskabet til den er stiv, ca. 5 timer.

Creme fraiche røres med salt og friskreven peberrod efter smag. Tilsæt lidt hvid peber, et stænk sojasauce og et nip sukker.

Tips:

Retten kan tilberedes dagen før. Tilberedningstid: Ca. 1½ tim + ca. 5 timer i køleskabet for at stivne (kan evt. stå natten over).





karakterer:
Opskriften er vist 8660 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu