Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gulerodslasagne II

Gulerodslasagne II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.smør
1 dl.hvedemel
7.5 dl.mælk
1.5 dl.cremefraiche
1 tsk.knust sort peber
100 g.revet ost
4 æg - let sammenpiskede
2 spsk.færdiglavet pesto
750 g.revet gulerod
250 g.forkogte lasagneplader
50 g.revet ost - ekstra
 


Opskrift:
Et 30x20 cm ildfast fad pensles med olie eller smeltet smør. Smørret smeltes i en stor gryde og melet røres i. Blandingen afbages og der tilsættes mælk, cremefraiche og peber i flere omgange. Saucen koges kort igennem til den er tyk og cremet. Gryden tages af blusset og osten røres i. Når saucen er let afkølet, kan æggene tilsættes under stadig omrøring. En tredjedel af saucen tages fra til toppen af lasagnen. De sidste to tredjedele blandes med pesto og revet gulerod. Ovnen forvarmes til 150 grader. Begynde med gulerodssauce og fortsæt med skiftevis lasagneplader og sauce til det hele er brugt op. Der skulle være til ca. 3 lag. Den sidste tredjedel af saucen hældes over retten til sidst. Drys med ekstra ost. Retten skal trække i 15 min inden den bages, så lasagnepladerne kan opsuge saucen. Bages i 40 min til overfladen er sprød og gylden. Når lasagnen er færdigbagt, skal den hvilke i 15 min inden den serveres. Det vil sikre faste, pæne skiver. Serveres med sprød, grøn salat.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 45 min + 30 min hviletid Tilberedning: 55 min

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16097 gange,
og udskrevet 277 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu