Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roulade af lyssej bagt i sommerspidskål

Roulade af lyssej bagt i sommerspidskål , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
250 g.lyssejfilet
1 æg
2 dl.fløde
 salt
 peber
 dild
 olie
8 bladesommerspidskål
1 rødløg
 persille
 grønne asparges
 salat
 krydderurter
 


Opskrift:

Fisken "køres sej og tyk" i en blender med salt, tilsæt æg og rør fløden i lidt efter lidt. Det skal blive til en lind masse, og der smages til med salt og peber samt hakket dild. Læg sommerspidskålsbladene ud på et stykke smurt stanniol, fordel fiskemassen over. Rul "rouladen" sammen og luk den i enderne. Bages ved 150° i 40 min. Afkøl rouladen og servér den med en blandet salat med krydderurter, grønne asparges samt en dressing rørt af: olie, hakket rødløg, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10603 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu