Risret med rejer 02

Risret med rejer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : moster

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 poser kogte løse(risfix)ris
6 kogte æg
1 ds.asparges i stk
5 dl.creme fraiche
3 dl.mayonnaise
 salt
 peber
 ravigottesauce
 citronsaft
400 g.rejer
 
Opskrift:
Risen koges og kommes i et dybt fad kom 2 spsk. salt ved når du koger risen.

Når risen er kolde hældes asparges i og bland det sammen, gem aspargesvandet til dressing. Æg halveres og stikkes ned imellem ris og asparges.

Bland cremefraiche mayonnaise salt peber ca. 2 spsk. ravigote citronsaft og hæld det over risblandingen når det er helt koldt. Dressingen skal smage af meget så prøv dig frem med salt og ravigottesause. Stilles koldt til dagen efter.

Rejerne lægges på og det hele pyntes m tomatbåde agurk og citronskiver karse og evt. kaviar lune flutes gives til.

Tips:

Dette er en super god forret men man skal huske at komme meget salt i risen og dressingen skal også smage af noget da både ris æg og asparges er ret neutrale.





karakterer:
Opskriften er vist 16077 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dressingen skal røres lidt tyndere med aspargesvandet. Så det kan trække ned gennem risen. Men det må ikke være for tynd.